U BENT WELKOM OP ONZE KIJKOCHTEND

Maak persoonlijk kennis met OBS de Krullevaar

Het kiezen van een basisschool is een belangrijk moment. U wilt tenslotte dat uw kind een prettige en leerzame periode tegemoet gaat, waarin alle ruimte is voor ontwikkeling en waar uw kind daadwerkelijk gezien wordt. Overwegingen om te kiezen voor een school zijn heel persoonlijk. Om deze keuze zorgvuldig te maken denkt OBS de Krullevaar graag met u mee. Door u uit te nodigen voor de Kijkochtend. Ervaar zelf het prettig en kleinschalig onderwijs in Spang-Capelle, dicht in uw buurt.


U kunt op deze ochtend in alle groepen lessen volgen, wij stellen u op deze dag graag voor aan ons team van leerkrachten, laten u graag kennismaken met ons onderwijsconcept en leiden u rond door onze school. Zodat u een goed beeld krijgt van het onderwijs op onze school. U bent van harte uitgenodigd.


Kijkochtend 2021

In verband met de huidige Coronamaatregelen kan de Kijkochtend helaas niet doorgaan. We laten onze school graag zien tijdens een individuele rondleiding. Belt u gerust voor het maken van een afspraak met Caren Derksen, 0416 31 17 78.

Altijd voor vragen bereikbaar

Heeft u specifieke vragen en wilt u meer informatie? Bel 0416 31 17 78 of maak gebruik van onderstaand reactieformulier. Maak anders een afspraak met Caren Derksen (directeur). Ze vertelt u graag alles over OBS de Krullevaar en hoe er op school gewerkt wordt.

Reactieformulier

Sla je vleugels uit op de Krullevaar

OBS de Krullevaar is onderdeel van Stichting Bravoo